Palvelumme

Tehokas huolto- ja korjaustoiminta (M&R) on tärkeää jokaiselle konttikaluston omistajalle ja parhaillaan se lisää kaluston elinkaarta vuosilla. Kaluston kierto tulee olla nopea jotta se saadaan mahdollisimman lyhyellä seisonnalla uudelleen käyttöön. Konttikaluston kunnollisella huolto- ja korjaustoiminnalla varmistetaan, että kontti on lastauskelpoinen ja näin ollen turvallinen kuljetusmuoto.

Konttivarikko

Tarjoamme depot-palveluita Kotkan Mussalon, Hietasen ja Helsingin Vuosaaren satamissa. Depoteissa on yhteensä yli 130 000 neliötä varastointitilaa. Operoimme modernilla kalustolla, johon kuuluu tyhjäkonttitrukkeja, jotka kaikki käsittelevät kaksi 40' konttia kerrallaan sekä konttikurottajia. Voimme tarvittaessa pinota kontit 7 kontin kasoihin, jolloin saamme tilankäytön maksimoitua huippuunsa. Käytämme kansainvälistä EDI-raportointipalvelua.

Kontin tullessa depotiin, otamme sen välittömästi tarkastusalueelle. Konttitarkastaja suorittaa kuntotarkastuksen, jonka pohjalta mahdollinen korjausestimaatti tehdään ja toimitetaan asiakkaalle sovitulla tavalla. Henkilöstömme on koulutettu niin kansainvälisen IICL-kriteeristön kuin varustamokohtaisten standardienkin mukaisesti.

Konttikorjaus ja -pesu

Arctic Container tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan tarjonnan niin konttien korjauksen kuin pesujenkin osalta Helsingissä, Kotkassa ja Raumalla. Palveluihimme kuuluvat mm. DC (Dry Cargo), HC (High Cube), OT (Open Top), lauttavaunu sekä flatrack -korjaukset ja pesut. Liikkuva korjausyksikkömme tekee konttikorjauksia myös valtakunnallisesti. Kaikissa toimipisteissämme on ympäristövaatimusten mukaiset konttienpesupaikat. Käytämme kuumaa vettä sekä ympäristöystävällisiä pesuaineita konttipesuissa.

Korjaushenkilökuntamme on motivoitunutta ja koulutettu viimeisimpien kansainvälisten kriteereiden sekä varustamoiden korjausstandardien mukaisesti. Kaikilla työntekijöillämme on myös työturvallisuus- ja tulityökortit.

CSC ja Pre Trip -tarkastukset

Huoltopalveluihimme kuuluvat myös Pre Trip -tarkastukset (PTI) sekä korjaukset reeferkonteille Vuosaaren satamassa. Lisäksi suoritamme IICL-kriteereiden mukaiset konttitarkastukset sekä CSC-päivitykset tilauksesta. Tarkastukset suorittaa IICL:n sertifioimat tarkastajat.

Lisätietoa IICL- ja CSC-kriteereistä (The Institute of International Container)

Kysy lisää
Esa Majander
+358 400 260 280
etunimi.sukunimi(at)arcticcontainer.fi