Varastokontti pihalle tai työmaalle

Varastokontti on erinomainen ratkaisu silloin kun tarvitset lisää hyvää säilytys- tai varastotilaa. Arctic Container Oy on konttien asiantuntija, joka räätälöi varastokontit yksilöllisesti asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Kontti varastoksi on myös hinnoittelultaan fiksu ratkaisu, sillä varastokontti kulkee mukana kätevästi helpon liikuteltavuutena ansiosta siellä missä tarve vaatii.

Esimerkiksi pihavarasto kontista tehtynä soveltuu mainiosti myös yksityisen kotitalouden käyttöön; kontissa säilytät työkalut, ruohonleikkurit ynnä muut tarvikkeet säältä ja pitkäkyntisiltä suojassa. Sen takia varastokontti onkin varsin järkevä hankinta. Arctic Container Oy modifioi varastokontit asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti avaimet käteen -periaatteella ja toimittaa valmiit kontit ympäri maata.

Kontista tehty lämminvarasto omalle pihalle

Kontista valmistettu lämminvarasto on monestakin syystä hyvä hankinta, sillä esimerkiksi sähköistyksen ansiosta varastokontissa on mahdollista pitää lämmöt yllä myös talvipakkasilla. Eristyksen ansiosta lämpö ei pääse karkaamaan ja näin kontissa voi säilyttää kätevästi mitä tahansa vuoden ympäri. Myös ovet, ikkunat ynnä muut vastaavat läpiviennit on mahdollista tehdä yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Tarpeen mukaan varastokonttiin on mahdollista luoda myös WC-tilat, jolloin sen käyttöaste paranee – lisäksi sinne voidaan rakentaa kaappeja, hyllyjä ynnä muuta vastaavaa säilytystilaa asiakkaan toiveiden pohjalta. Käytännössä siis modifiointimahdollisuudet ovat rajattomat ja pyrimme parhaamme mukaan täyttämään pienimmätkin erikoistoiveet konttien suhteen.

Yritysasiakkaille varastokontteihin voidaan myös tehdä erityisiä maalauksia, teippauksia ja muita vastaavia sisutusratkaisuja. Esimerkiksi yrityksen logo ja yhteystiedot on mahdollista maalata tai teipata kontin kylkeen ja tällä lailla yksilöidä varastokontti myös ulkoisesti yrityksen tarpeiden mukaan.

Jos varastokontti kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä Arctic Container Oy:n asiantuntijoiden puoleen ja kerro meille miten voisimme parhaiten täyttää sinun tarpeesi. Kerromme mielellämme myös lisää varastokonttien lukemattomista mahdollisuuksista, joten kysy ihmeessä lisää!