Laadukas työmaakoppi kontista – työmaakontti tarpeidesi mukaan

Työmaakoppi (tunnetaan myös termillä työmaakontti) on oiva ja kätevä ratkaisu jokaiselle rakennustyömaalle, niin yksityisille rakentajille kuin rakennusalalla toimivien yritystenkin tarpeisiin. Arctic Container Oy räätälöi työmaakopit täysin asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti ja toimittaa modifioidun kontin asiakkaalle – helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Kerrot meille vain omista tarpeistasi, niin me huolehdimme lopusta. Lopputuloksena syntyy juuri omiin tarpeisiisi vastaava työmaakoppi, jonka suojista rakennusurakkaa kelpaa lähteä tekemään.

Työmaakoppiin on saatavilla monia ominaisuuksia

Meiltä hankittavaan työmaakoppiin on saatavilla monia hyödyllisiä ominaisuuksia omien toiveidesi mukaan. Luonnollisesti sähköistys sekä ovet, ikkunat ynnä muut läpiviennit muodostavat yksilöidyn työmaakopin perustan. Myös WC-tilat lisätään usein työmaakoppiin. Mikäli rakennustyömaalla ollaan talvisaikaan, kunnollisen eristyksen ansiosta koppi pysyy lämpimänä myös pakkaskeleillä. Lisäksi kaapit, hyllyt ja muu säilytystila asennetaan toimestamme etukäteen. Pohjalle asennettavat vaihtolavakiskot tekevät kuljettamisesta helppoa ja vaivatonta. Lopuksi koppia on mahdollista yksilöidä myös maalauksilla, teippauksilla ynnä muilla ratkaisuilla – yritysten käyttöön menevissä kopeissa on yleensä esillä esimerkiksi logo sekä muita tietoja.

Käytännössä mikä tahansa on siis mahdollista työmaakoppeja yksilöidessä, ja toteutamme mielellämme kaikki pienimmätkin erityistoiveet parhaamme mukaan. Valmiit työmaakopit on myös mahdollista yhdistää yhdeksi isommaksi kompleksiksi esimerkiksi rakennusalalla toimivien yritysten tarpeisiin – tällöin työtekijöitä kun on yleensä suurempi joukko ja siten tarpeet tiloillekin luonnollisesti isommat.

Ota yhteyttä työmaakoppien asiantuntijaan ja hanki omasi

Laadukas, kestävä ja yksilöllisesti modifioitu työmaakoppi tekee rakentamisurakasta huomattavasti mukavampaa ja helpompaa kun taukotupa, saniteettitilat, työkaluvarasto ynnä muu tarvittava löytyy kätevästi paikan päältä. Siksi kontista (tai useammasta) yksilöllisesti muokattu työmaakoppi onkin erittäin hyvä hankinta minkä tahansa työmaan yhteyteen.

Ota oitis yhteyttä Arctic Container Oy:n asiantuntevan henkilökunnan puoleen ja kerro meille omista tarpeistasi työmaakontin suhteen. Sen jälkeen voit jättää työmaakopin toteutuksen kokonaisvaltaisesti meidän huoleksemme: me teemme sen avaimet käteen -periaatteella valmiiksi ja toimitamme valmiin kopin sinulle vaikka suoraan työmaallesi tai johonkin muuhun haluamaasi paikkaan. Kerromme mielellämme lisää työmaakopeista, eli jos mielenkiintosi heräsi, käänny rohkeasti puoleemme – me vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.