Toimistokontti

Laadukas toimistokontti palvelee paitsi tukikohtana ja taukotilana, myös kätevästi siirreltävänä toimistona kiinteässä rakennuksessa sijaitsevan toimipisteen sijaan. Arctic Container Oy toimittaa yksilöidyt toimistokontit varmalla otteella ympäri Suomea. Kun kerrot meille yksilöllisistä tarpeistasi, niin me hoidamme toteutuksen alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Toimistokonttimme soveltuvat mainiosti ympärivuotiseen käyttöön, sillä sähköistyksen ja riittävän eristyksen ansiosta sinne on mahdollista saada toimiva lämmitysjärjestelmä sekä huolehtia siitä, ettei lämpö pääse karkaamaan harakoille. Yhdistelemällä toimistokontteja voidaan luoda entistä isommat yhtenäiset tilat, sillä kontteja voidaan esimerkiksi kasata päällekkäin tai asetella vierekkäin.

Valikoimistamme löytyy sekä uusia, täysin modifioitavissa olevia toimistokontteja että käytettyjä vaihtoehtoja. Käytetytkin mallit on huolellisesti läpikäyty ja huollettu asiantuntevan henkilökuntamme toimesta, joten voit olla varma niidenkin kestävyydestä ja korkeasta laadusta.  Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää tämänhetkisestä valikoimastamme!

Toimistokontti työmaalle

Kun haussa on korkealaatuinen ja yksilöllisesti tehty toimistokontti työmaalle, käänny turvallisin mielin meidän puoleemme ja kerro lisää omasta tilanteestasi. Meillä on vuosien kokemusta toimistokonttien valmistuksesta asiakkaidemme omien tarpeiden mukaan. Käytännössä pystymmekin toteuttamaan lähes kaikenlaiset toiveet aina sähköistyksestä ja eristyksestä WC-tiloihin sekä oviin, ikkunoihin yms. läpivienteihin. Myös säilytystilaa tarvitaan yleensä enemmän tai vähemmän, joten teemme konttiin valmiiksi kaapit ja hyllyt sekä kaikki muutkin vastaavat lokerot ja tasot asiakkaan toiveiden pohjalta. Lisäksi toimistokonttia on mahdollista yksilöidä myös maalauksin, teippauksin ynnä muin vastaavin sisustus- ja koristeluratkaisuin. Esimerkiksi yritysten logot, slogan ja yhteystiedot voidaan teipata tai maalata kontin ulkopuolelle ja näin saada kätevästi lisää näkyvyyttä.

Olemme toteuttaneet ja toimittaneet yksilöityjä toimistokontteja lukemattomille asiakkaillemme ympäri maata. Meille onkin kertynyt huomattavasti kokemusta alalta ja erilaisten toiveiden täyttämisestä, sillä kontteja yksilöllisesti modifioidessa on otettava huomioon asiakkaan pienimmätkin erityistarpeet.

Muistathan, että meiltä saat toimistokoppien ohella myös esimerkiksi yksilölliset työmaa- ja varastokopit. Yhdistelemällä erilaisia koppeja keskenään voidaan luoda monipuolisesti toimiva kompleksi toimisto-, ruokala-, tauko- ja varastotiloineen, joka kuitenkin työmaan valmistuttua on siitä kätevä, että sen voi helposti siirtää seuraavaan kohteeseen vähällä vaivalla. Siksi konteista tehtävät toimistot ovatkin kasvattaneet jatkuvasti suosiotaan kiinteiden tilojen sijaan. Työmaa- ja toimistokonteilla on olemassa aina myös käypäinen jälleenmyyntiarvo, mikäli eteen tulee joskus tilanne jossa niille ei enää ole käyttöä.

Olipa konttitarpeesi sitten millainen tahansa – työmaakontti, varastokontti, toimistokontti tai jokin muu kontti – Arctic Container Oy palvelee aina yksilöllisesti ja asiantuntevasti. Pyydä meiltä tarjousta tai tiedustele lisää tuotteistamme ja palveluistamme!