Rengaskontti

Rengaskontti on erinomainen ratkaisu rengassäilytysongelmien selvittämiseksi. Rengaskontit soveltuvatkin mainiosti esimerkiksi rengasliikkeiden ja autokorjaamoiden käyttöön, mutta luonnollisesti myös muut tahot ovat tervetulleita hankkimaan kätevää säilytystilaa renkailleen rengaskontin muodossa. Laadukkaat ja yksilölliset rengaskontit myy ja toimittaa Arctic Container Oy. Pyrimme toteuttamaan asiakkaidemme tarpeet ja toiveet viimeistä piirtoa myöten kontteja modifioidessamme, joten siksi saatkin meiltä vain ja ainoastaan yksilöllistä palvelua.

Tarjoamme uusien mallien ohella myös käytettyjä rengaskontteja laajoista valikoimistamme. Sekä uudet että käytetyt rengaskontit soveltuvat mainiosti renkaiden kausisäilytykseen, eli kesällä talvirenkaat ja talvella kesärenkaat säilyvät kontissa eivätkä vie kallisarvoista lattia- tai hyllytilaa muualta. Rengaskontti toimiikin erinomaisena rengashotellina, ja mikä parasta, se on täysin liikuteltavissa. Näin varastotilat eivät ole sidottuna kiinteään rakennukseen.

Rengashotelli rengaskontilla

Perinteinen rengashotelli rengaskontilla korvattuna on siis joustava, fiksu ja vieläpä suhteellisen edullinen vaihtoehto. Modifioinnin ansiosta rengaskontti on mahdollista varustella juuri asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti niin ovien, ikkunoiden ja muiden läpivientien kuin hylly- ja säilytystilansakin puolesta. Myös sähköistys ja eristys on mahdollista lisätä rengaskonttiin lämmitysjärjestelmiä varten ja tasaisen lämpötilan varmistamiseksi.

Rengashyllyt asennetaan niin ikään meidän toimestamme, mikäli asiakas niin haluaa. Kontit voidaan toki toimittaa myös sellaisenaan ilman hyllyjä tai valmiita säilytysratkaisuja, mutta tarvittaessa toteutamme hyllyt avaimet käteen -periaatteella valmiiksi. Hyvien hyllyjen ansiosta rengaskonttiin onkin mahdollista saada säilöön runsaasti renkaita useammalle eri riville.

Mikäli rengaskontti kiinnostaa, ota oitis yhteyttä ja tiedustele lisää!