Merikontti sopii kaikenlaisiin varastointi-, kuljetus- ja tilatarkoituksiin

Arctic Container Oy on konttien asiantuntija, jonka ydintuotteisiin lukeutuvat sekä uudet että käytetyt merikontit. Merikontti on perusnimitys kontista, jota ei lähtökohtaisesti ole varusteltu mitenkään, ja pääasiassa merikontteja käytetäänkin varastointi- ja kuljetustarkoituksiin. Merikontteja voi kuitenkin hyödyntää moniin muihinkin käyttötarkoituksiin, ja tarjoammekin asiakkaillemme mahdollisuuden tilata juuri omia tarpeita vastaavan kontin. Saatavilla on useita eri kokoja, ja merikontti modifioidaan ja varustellaan suunnitelmiesi mukaisesti avaimet käteen -periaatteella. Saat meiltä merikontit kilpailukykyisin hinnoin – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Säänkestävästä merikontista on moneksi

Vaikka merikontti on alun perin suunniteltu varastointitarkoituksiin, soveltuu se mainiosti useisiin muihin eri käyttötarkoituksiin. Merikontti on edullinen, sitä on helppo liikutella ja sen voi muokata tarpeisiin sopivaksi. Säänkestävä merikontti palvelee niin varastointitilana, kuljetuksissa, työmaarakennuksina, myymälätiloina, kahvilatiloina, toimistona, luokkahuoneena ja vaikka asumuksena – vain mielikuvitus on rajana kontin käyttömahdollisuuksille!

Merikontti varastointiin ja kuljetukseen

Merikontti on erinomainen vaihtoehto erilaisiin varastointitarpeisiin sekä kuljetukseen.  Merikontti sopii tietenkin myös vientiteollisuuden tarpeisiin; jämerässä, kaikenlaisia sääolosuhteita kestävässä kontissa siirtyvät raaka-aineet, tuotteet ja muut hyödykkeet maailman laidalta toiselle. Varastoinnissa tai kuljetuksessa merikonttia voivat hyödyntää niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin ­– merikonttiin mahtuvat tavarat niin remontin kuin muutonkin tieltä tai se toimii edullisena, helposti hallittavana tuotevarastona. Valitse kustannustehokkain vaihtoehto ja hanki merikontti varastointiin ja kuljetukseen Arctic Container Oy:ltä.

Merikontti työmaakäyttöön

Työmailla tarvitaan nopeasti kasattavia, helposti liikuteltavia sekä mahdollisuuksien mukaan uudelleen käytettäviä ja siirreltäviä henkilökunnan tiloja, joiden täytyy kuitenkin olla myös jämäköitä sekä säänkestäviä. Merikontti soveltuu erinomaisesti työmaakäyttöön niin toimistoksi, taukotiloiksi, pukuhuoneeksi kuin jopa asunnoksi työmaan luonteesta ja kestosta riippuen. Merikontit voidaan aina räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja samoja kontteja voidaan kierrättää eri työmailla.

Merikontti kahvilana tai myymälänä

Merikontti on edullinen liiketila, jota yrittäjä voi siirrellä paikasta toiseen sesongista ja asiakasvirroista riippuen. Nykyään erilaiset pop-up -kahvilat tai -myymälät ovat tuttu näky niin suurten kuin pientenkin kaupunkien katukuvassa varsinkin kesäisin, ja merikontti sopii tällaisiin tarkoituksiin erinomaisesti. Pienin muutoksin merikontista voi luoda persoonallisen, urbaanin liiketilan, joka taatusti huomataan ja johon asiakkaiden on helppo poiketa. Kun sesonki tai liikepaikan vuokrasopimus on ohi, kontin voi siirtää joko uuteen paikkaan tai pois odottamaan seuraavaa myyntisesonkia.

Merikontti toimisto- tai opetustiloina

Merikontti toimii myös hyvinä väistötiloina esimerkiksi yrityksille tai kouluille, joita remontoidaan tai joiden tilat ovat muuten väliaikaisesti poissa käytöstä. Koska voimme räätälöidä merikontit täysin asiakkaidemme tarpeiden mukaan, saadaan konteista viihtyisät ja käyttökelpoiset toimisto- tai opetustilat. Merikontti on kustannustehokas ja käyttökelpoinen vaihtoehto sekä yksityiselle että julkiselle sektorille.

Tilaa merikontti edullisesti meiltä

Kun harkitset merikontin hankkimista, kannattaa ensimmäisenä kääntyä Arctic Container Oy:n puoleen. Meiltä saat juuri tarpeitasi vastaavan merikontin kilpailukykyiseen hintaan. Merikontti soveltuu useisiin eri käyttötarkoituksiin ja on kustannustehokas ja kestävä valinta niin yksityisten asiakkaiden, yritysten kuin julkisen sektorinkin tarpeisiin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää!