Konttimyynti ja konttien varustelu

Myymme uusia ja käytettyjä kontteja kuljetus- ja varastokäyttöön sekä vientiprojekteihin. Kontit voidaan varustella asiakkaan tarpeiden mukaisesti, oli sitten kyseessä käytetty tai uusi kontti. Mikäli haluat käyttötarkoituksiisi modifioidun kontin, toteutamme sen suunnitelmiesi mukaisesti.

Varustelukohteitamme ovat esimerkiksi:

 • Näyttelykontti
 • Vaihtolavakiskot
 • Koukkuvetolaitteet
 • Eristykset
 • Valuma-altaat
 • Käyntiovet, pariovet, ikkunat, aukotukset, luukut, hyllyt
 • Sähköistys, myös ex-
 • Maalaukset
 • Teippaukset
 • Rengashyllyt
 • Toimistokontti
 • Kahvilakontti
 • Open Top

Lisää tietoa ja kuvia toteuttamistamme konttivarusteluista ja modifioinneista löydät referensseistämme.

Työmaakontit

Arctic Container Oy myy laadukkaat työmaakontit sekä uusina että käytettyinä ja tarpeen mukaan räätälöityinä. Myytävät kontit – käytetytkin – ovat ensiluokkaisen hyviä ja kestäviä, ammattitaitoisen korjaus- ja huoltotiimimme läpikäymiä ja siten valmiita käyttöönotettavaksi vaikka heti.

Työmaakontit soveltuvat sekä yksityisten rakentajien että rakennusalan yritysten tarpeisiin. Kontteja on mahdollista myös yhdistellä ja siten luoda isommatkin tilat esimerkiksi toimisto- ja taukokäyttöön.

Varastokontit

Varastokontit ovat kätevä tapa saada nopeasti lisää säilytysnelitöitä silloin kun tarve iskee. Arctic Container Oy:n konttimyynti myy erikokoiset kontit kilpailukykyisin hinnoin niin uutena kuin käytettynäkin. Voimme myös modifioida kontin yksilöllisesti omien tarpeidesi mukaan – tutustu referensseihimme ja kysy lisää!

Toimistokontit

Toimistokontit ovat monilla yrityksillä jo syrjäyttäneet perinteiset kiinteässä rakennuksessa sijaitsevat toimistot, sillä toimistokontin etuna on kätevä liikuteltavuus sekä kaikinpuolinen helppokäyttöisyys. Toimistokonteista on myös mahdollista tehdä isompia yhteisiä tiloja yhdistelemällä kontteja keskenään.

Rengaskontit

Rengaskontit soveltuvat esimerkiksi rengasliikkeille renkaiden kausisäilytykseen tai ylimääräiseksi rengasvarastoksi. Kätevät hyllyratkaisut mahdollistavat sen, että jo yhteenkin konttiin mahtuu runsas määrä renkaita riviin useammalle eri tasolle. Valikoimistamme saat sekä uusia että käytettyjä rengaskontteja, ja tarpeen mukaan voimme lisäksi modifioida niitä haluamallasi tavalla.

Näyttelykontit

Korkeatasoiset näyttelykontit kuuluvat niin ikään Arctic Container Oy:n monipuoliseen tuotevalikoimaan. Näyttelykontin avulla on kätevää tuoda oma pop up -piste vaikka keskelle kaupunkia, sillä kestävä kontti antaa hyvät puitteet kojun, puodin tai pienen näyttelyn ylläpitämiseksi.  Muiden konttien tavoin myös näyttelykontteja on mahdollista muokata asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Kysy lisää!

Kahvilakontit

Kahvilakontit ovat näyttelykonttien tavoin näppäriä silloin kun tarkoituksena on pikaisesti saada paikalle pop up -kahvilakoju – tai vaikka pidempäänkin käyttöön. Kahvilakontit voidaan brändätä asiakkaan toiveiden mukaisesti jo valmiiksi meidän toimestamme esimerkiksi erilaisin mainoslogoin ja -kuvin. Lisäksi erilaiset sivu- ja liukuoviratkaisut, hyllyt ynnä muut ominaisuudet voidaan modifioida valmiiksi.  Konttimyynti ja -modifointi kuuluvatkin yrityksemme peruspalveluihin. Tiedustele lisää!

20' Kontti

20' Kontti

Pituus 6 058 mm
Leveys 2 438 mm
Korkeus 2 591 mm
Sisäpituus 5 898 mm
Sisäleveys 2 352 mm
Sisäkorkeus 2 393 mm
Pinta-ala 13,9 m2
Tilavuus 33,2 m3
Kantavuus 28 300 kg
Paino 2 180 kg
EUR-kuormalavoja 11 kpl

40' Kontti

40' Kontti

Pituus 12 192 mm
Leveys 2 438 mm
Korkeus 2 591 mm
Sisäpituus 11 980 mm
Sisäleveys 2 352 mm
Sisäkorkeus 2 393 mm
Pinta-ala 28,3 m2
Tilavuus 67,7 m3
Kantavuus 26 380 kg
Paino 4 100 kg
EUR-kuormalavoja 23 kpl

Pyydä tarjous

Tai ota yhteyttä konttimyyjäämme:

Anna-Maija Majander
+358 505 757 895
etunimi.sukunimi(at)arcticcontainer.fi